Usi PVC

O usa de intrare bine aleasa va creste frumusetea si implicit valoarea casei dumneavoastra.

Notification 2

Usi de intrare

Uşa de intrare este ceea ce atrage atenţia asupra unei locuinţe. Prin urmare, o alegere atentă a combinaţiei între calitatea profilului şi design este deosebit de importantă.

Creează o atmosferă de siguranţă şi linişte, indiferent de momentul din zi sau de anotimp. Vă puteţi relaxa şi bucura de viaţă numai dacă vă simţiţi şi în siguranţă.

Factorii cheie la selectarea noii uşi de intrare sunt, pe de o parte, calitatea, şi, pe de alta, decizia corectă vizând un sistem adaptat cel mai bine cerinţelor dvs.

De aceea, pentru KONNO aşteptările dvs. sunt mai presus ca orice: De la configuraţia individuală şi designul elegant, până la uşurinţa în întreţinere, în combinaţie cu cele mai ridicate standarde de siguranţă şi calitate.

 

Confort si eficienta energetica

Ceea ce face ca usile sa ramana inchise etans pe termen lung sunt:

Forma perfecta

Ferestrele KONNO sunt proiectate si executate cu mare precizie din materiale solide care isi pastreaza forma initiala pe termen lung

Inchidere puternica

Inchidere puternica in 4 sau 5 puncte pe baza de blocatori cu presiune pe garnitura

Presiune de apasare

Presiune de apasare constant mare care impiedica eficient deformarea usii

Tipuri de inchidere:

Multipunct standard

Sistemul de inchidere permite ca broasca principala si inchiderea suplimentara in prima faza sa fie actionate cu un maner de usa, (se deplaseaza manerul in pozitie vericala cu partea libera in sus pentru a bloca sistemul de feronerie), apoi se blocheaza cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii

Multipunct actionare cheie

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii

Multipunct fix exterior

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se faca automat si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii; in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix

Siguranta WK RC2

Ceea ce face ca usile sa ramana inchise in modul siguranta sunt:

  • blocare securizata datorita zavorului tip carlig sau bolt
  • cele 3 puncte de inchidere echipate cu zavoare tip carlig sau bolt cu ranforsare din otel calit, securizat impotriva taierii cu fierastraul

Tipuri de inchidere:

Bolt/gheara
standard

Sistemul de inchidere permite ca broasca principala si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia.
Inchiderea se face in 3 puncte

Bolt/gheara
fix exterior

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se inchida automat si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia.
Inchiderea se face in 3 puncte, in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix

Sisteme de siguranta cu autoblocare:

Diferenta fata de sistemul de inchidere de siguranta o reprezinta actionarea automata a zavorului tip carlig sau bolt. Cu aceasta solutie unica ”2-in-1”, usa dispune de o inchidere in 3 puncte sigura si nu mai necesita inchiderea manuala.
Odata ce usa e trasa in pozitia „inchis”, zavorul se declanseaza automat pe o cursa de 20 de mm si este securizat impotriva fortarii in sens contrar.

Inchiderea permanenta in 3 puncte impiedica eficient distorsionarea usii – este o solutie premium deoarece boltul/gheara automat intra sigur in blocatorul de siguranta

In acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix. In momentul in care usa s-a inchis nu mai poate fi deschisa din exterior decat cu cheia.

Date tehnice

START 60 Confort 76 Evolution 82 Evolution 92
Armatura otel zincat(mm) 1.5 2.0 2.0 2.0
Toc(mm) 70 68 / 85 73 / 83 83 / 103
Cercevea(mm) 104 104 115 115
Prag Aluminiu
Prag Aluminiu cu garnitura suplimentara
Parg Aluminiu cu garnitura automata
Balamale reglabile 3D
Maner Rotoline Greenteq Greenteq Greenteq
Confort si eficienta energetica        
Închidere Multipunct standard
Închidere Multipunct actionare din cheie
Închidere Multipunct fix exterior
Siguranta WK RC2        
Închidere Bolt standard  
Închidere Bolt fix exterior  
Închidere Gheara standard  
Închidere Gheara fix exterior  
Sisteme de siguranta cu autoblocare        
Închidere Bolt automat fix exterior  
Închidere Gheara automat fix exterior  
Notification 2

Usi osciloculisante

Usile oscilant-culisante permit un acces confortabil catre terase si balcoane printr-o utilizare optima a spatiului deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii.

De asemenea acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate, rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei.

Cu feroneria standard se pot realiza suprafete mari de usi din sticla, pana la o greutate a cercevelei de 160 kg. Aceasta corespunde trendului de a realiza usi din ce in ce mai mari, inclusiv in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.

Pentru o manevrabilitate mai usoara, optional se poate utiliza sistemul echipat cu actionare fortata integrata, care, la o simpla actionare a manerului aduce cerceveaua la pozitia de deschidere, respectiv de inchidere. Acest sistem permite realizare usilor cu o greutate pe cercevea pana la 200 kg.

Notification 2

Usi culisante cu ridicare

Uşile culisante cu ridicare confera oricarui spațiu o atmosfera deschisă și luminoasa.

Pe balcon, verandă sau terasă, printr-o simpla actionare a unui mâner se realizează o legătură directă între spaţiul interior şi cel exterior – iar asta, fără pericole de împiedicare în spaţiul de trecere.

Armăturile din oţel de dimensiuni mari asigură o stabilitate maximă şi o durabilitate sporită. Structura echilibrată static asigură o deplasare deosebit de uşoară a canatului şi garantează fiabilitate de durată, precum şi proprietăţi remarcabile de protecţie termică şi fonică.

Notification 2

Usi antipanica

Sistemele de inchidere pentru usile anti-panica conform DIN EN 1125 sunt destinate cladirilor publice si ai caror vizitatori nu sunt familiarizati cu functiile usilor de evacuare, ca de exemplu:

  • Aeroporturi
  • Centre comerciale
  • Cinematografe
  • Institutii publice

Lipsa mediului familiar poate duce la situatii de panica. Intr-o astfel de situatie, nu putem presupune ca oamenii vor reactiona intr-un mod corespunzator:

  • Mecanismele autorizate de utilizare sunt manerele de usa tip bara sau manerele de usa cu actionare prin impingere ce trebuie sa acopere intotdeauna 60% din latimea usii.
  • Posibilitatea deschiderii usii de evacuare dintr-o singura miscare.
  • Deschiderea in directia de evacuare trebuie sa fie posibila in orice pozitie de-a lungul tijei, prin care forta necesara deschiderii sa nu depaseasca 80 N (aproximativ 8 kg).
  • Utilizarea unui cilindru testat FZG cu functie de corectie a sistemului de cuplare.