Montaj Ferestre

Montarea ferestrelor o facem cu aceeasi grija cu care le producem. Echipa noastra de montatori din Oradea este calificata si corespunde celor mai inalte exigente

Montarea tamplariei PVC cu geam termopan in golul de zidarie se va face in felul urmator:

1Se va fixa ferm rama tamplariei PVC pe pozitia dorita in golul de zidarie pregatit anterior cu ajutorul unor pene de lemn, avandu-se in vedere ca piesa de tamplarie PVC sa fie la nivela atat in plan vertical cat si in plan orizontal. Penele din lemn se vor amplasa la fiecare colt al piesei de tamplarie PVC, iar dupa caz si la celelalte puncte de imbinare a profilelor.Lungimea penelor din lemn va fi de 6-7cm in functie de latimea profilului PVC folosit.
2Cu ajutorul bormasinii rotopercutante se vor da gaurile pentru ancorele de fixare in zidarie.
3Se vor introduce ancorele de fixare in gaurile facute si se vor fixa prin insurubare. Ancorele de fixare vor fi din metal cu un diametru de 7.5 mm si o lungime de minim 72 mm.
4In golul ramas intre zidarie si piesa de tamplarie PVC se va introduce spuma poliuretanica.
5Se va fixa manerul de actionare pentru foile mobile dupa care se va trece la montarea lor pe rama de tamplarie PVC.
Punctele de fixare se afla la minim 150 mm de col ul ramei si se repeta cu un pas de 700mm.
6Se va monta geamul termoizolant iar fixarea lui se va face cu ajutorul calelor de sprijin si a baghetelor de plastic. Baghetele de fixare ale geamului termoizolant se vor clipsa prin fixare cu un ciocan din plastic sau cauciuc.
7Se vor monta mascajele pentru fiecare balama si aerisitoarele in gaurile de scurgere de pe exteriorul partii de jos a ramei.
8Dupa finalizarea reparatiilor,se va indeparta folia de protectie de pe rama tamplariei PVC dar nu mai tarziu de 6 luni.