Accesorii ferestre KONNO

Pervaz-PVC

Pervazuri din PVC

Pervazurile interioare întregesc ansamblul de tâmplărie, având un rol estetic de înfrumusețare dar și un rol funcțional de protecție a peretelui. Pun în valoare finisajele și designul interior, creează o ambianță plăcută și asigură o notă de bun gust fiecărei încăperi.

Sunt construite dintr-o placă PVC de o structură specială, care le oferă o durabilitate îndelungată, o protecție eficientă împotriva umidității și a șocurilor mecanice. Oferim garanția păstrării aspectului inițial o perioadă îndelungată, fără zgârieturi, în condiții de utilizare intensive.

Vă oferim o gamă variată de culori pentru pervazurile interioare cu cameră, având următoarele lățimi standard: 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm.

Pervaz-Aluminiu

Pervazuri din aluminiu
pentru exterior

Pervazurile exterioare completează estetic și funcțional tâmplăria, oferind o protecție sporită la exterior împotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice în interiorul peretelui.

Toate pervazurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le oferă o rigiditate și o rezistentă ridicată.

Sunt realizate la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei iar capacele laterale, ca elemente de închidere, împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremități.

Pervazul de exterior din Aluminiu are lățimi cuprinse între 110 mm și 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsă între 1,3 mm și 2,6 mm în funcție de lățimea acestuia.

Culori disponibile:

Alb MaroBronzAltele

Pentru a vă bucura de o ambiantă plăcută în cameră chiar dacă lăsați fereastra deschisă, compania KONNO Concept vă oferă o gama larga de sisteme pentru protecție împotriva insectelor. Plasele contra insectelor vă ajută să scăpați de musafiri nepoftiți, ușor și eficient.

Plasele sunt construite cu ramă din aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucentă, rezistentă la intemperii și la acțiunea razelor solare.Plasele noastre au o transparență ridicată oferind o bună vizibilitate, permițând schimbul permanent de aer între interior și exterior.

plase-fixe

Plase fixe

  • Rama apoape nesesizabila
  • Montaj si demontaj usor

Plase-mobile-tip-rulou

Plase Mobile

  • Design elegant
  • Usurinta in manevrare
  • Pot fi montate si la ferestre greu accesibile actionare lor fiind pe baza unui snur
  • Se pot dota cu mecanism impotriva ridicarii accidentale

Plase-pe-balamale

Plase cu balamale

  • Deschidere spre exterior
  • Posibilitate de demontaj

Rulourile oferă o intimitate sporită, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curioșilor, atunci când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o casă vecină. De asemenea poluarea fonică este redusă considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin să completeze ansamblul tâmplăriei, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldură, realizând o foarte bună izolație termică.

Rulourile pot fi realizate din aluminiu sau din PVC.

Rulourile din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori. Aluminiul, cu proprietățile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curățare și întreținere ușoară precum și o utilizare îndelungata. Rulourile din aluminiu pot fi dotate cu accesorii de siguranță având rolul de a proteja împotriva pătrunderii în încăpere a hoților.

Rulourile din PVC sunt cele mai economice filtre împotriva luminii, prafului, zgomotului și a variațiilor de temperatura.

KONNO vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu urmatoarele tipuri de rulouri:

Rulouri-suprapuse-din-aluminiu

Suprapuse din aluminiu

Rulourile suprapuse se montează peste tâmplăria nou fabricată și se încadrează împreună cu aceasta în spațiul destinat ferestrei.
Caseta de vizitare a rulourilor suprapuse se află în interiorul încăperii, în partea de jos, pentru a facilita accesul rapid. Poziția casetei și deschiderea capacului de vizitare permit mascarea atât la interior cât și la exterior.
Rulourile suprapuse oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în interiorul casetei.
Mod de actionare: manual și automatizat.

Rulouri-aplicate-din-aluminiu

Aplicate din aluminiu

Rulourile aplicate sunt destinate montării pe tocul ferestrei deja instalate și se adaptează oricărui tip de tâmplărie. Sunt ușor de întreținut, au o rezistentă ridicată la vânt, ploaie sau alte fenomene naturale.
Rulourile aplicate oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în interiorul casetei.
Mod de actionare: manual și automatizat.

Rulouri-aplicate-din-aluminiu-cu-caseta-tencuibile

Aplicate din aluminiu cu caseta tencuibile

Rulourile aplicate din aluminiu cu caseta tencuibila sunt utilizate mai ales la constructiile noi dar si in cazul tamplariei deja montate.
Acestea se integreaza complet in finisarea exterioara a cladirii.
Rulourile aplicate din aluminiu cu caseta tencuibila oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în interiorul casetei.
Mod de actionare: manual și automatizat.

Aplicate din PVC

Rulourile aplicate din PVC reprezintă cea mai accesibilă soluție de a proteja de intemperii fereastra deja montata.
Lamelele și profilele de ghidare sunt din PVC, iar caseta este din tablă zincată.
Pot fi realizate doar pe alb cu actionare manuală.

Tipuri de actionari:

  • manual: cu panglica sau manivela
  • electric: intrerupator( comutator) sau telecomanda

 

Download:

Schita tehnica Schita tehnica Schita tehnica

Aereco

Aereco

Apariția unor profile PVC noi, mai performante, și a materialelor de construcții mai eficiente, cu un grad de izolare mai buna, duc la îmbunătățirea confortul termic în locuința dumneavoastră. Totuși acestea obstrucționează circulația aerului proaspăt în încăpere, favorizând apariția nedorită a condensului și a mucegaiului.

Grila hrigroregrabilă Aereco vă ajută să eliminați definitiv problema condensului și a mucegaiului cu ajutorul ventilației controlate automat în funcție de nivelul umidității. Tehnologia higroreglabilă Aereco este oferită în 2 variante de debit și în 3 culori diferite. Aspectul sau simplu și robust au transformat-o în succes în multe tari. Montata împreuna cu protecția sa acustica, grila EMM poate oferi un grad maxim de atenuare acustica de 37dB.

Funcționarea grilei se realizează printr-un set de benzi higrosensibile care comandă și acționează deschiderea clapetei pentru împrospătarea aerului, fără nici un consum de electricitate. Pentru montajul unei grile higroreglabile pe tâmplăria termoizolantă din PVC trebuie să se realizeze frezarea unor tronsoane de canal în partea superioară a ferestrei care să aibă dimensiunile: lungime 290mm, lățime 10-12mm.

ClimAktiv

ClimAktiv

Sistemul de aerisire ClimAktiv asigură o aerisire automată permanentă, așa numita aerisire pasivă și funcționează pe principiul compensării diferenței de presiune existente între spațiul din interior și exterior. Acest sistem poate fi prevăzut cu un dispozitiv rotativ de închidere/deschidere manuală, care vă oferă posibilitatea de a controla dumneavoastră aerisirea în momentele în care aveți nevoie.

Sistemul ClimAktiv este ușor de montat pe ferestre, nu obturează lumina care intră în încăpere și asigură o aerisire de bază în spațiileîn care ferestrele sunt deschise foarte rar. Datorită modului de funcționare, pe baza diferenței de presiune interior/exterior, acest sistem nu necesită consumul de energie electrică pentru a opera.

Renson

Renson

Rolul principal al grilelor de aerisire RENSON este acela de a servi la crearea unui climat de interior sănătos și, în același timp, cu costuri de energie reduse.

Grilele de aerisire reprezintă soluția elegantă de împrospătare a aerului din încăpere, putând fi montate atât pe ferestre cu ochiuri fixe cât și pe cele batante. Pentru a nu avea costuri suplimentare, sunt recomandate de a fi montate odată cu tâmplăria.